Berichten

The Day After – Bikeaholic-Off-Road-Duathlon 2015

Epic! Super ! Heroïsch! Apocalyptisch! De zwaarste ooit…. superlatieven te kort om met een bijzonder gevoel terug te blikken op de 6e Bikeaholic Off-road Duathlon. Wat we niet meer durfden te hopen na het aanhoren van de weersvoorspellingen werd toch bewaarheid. De afmeldingen of forfaits die we vreesden nadat Frank De Boosere had gezegd dat er wel eens wat wind en regen uit de hemel zou kunnen vallen, bleven uit. En dat het viel ?…. met bakken, en blazen deden ze ook! Bomen bogen, maar kraakten niet, net zoals onze atleten.  Zij maakten er een onvergetelijke editie van. De trouwe schare supporters hebben atleten zien kreunen, fietsen horen kraken, maar vooral heel veel mensen zien volharden. De wil om te finischen om toch die ranking te halen en dat drankje van Shop2run , hiervoor hebben we maar één woord…. RESPECT. Bedankt aan alle atleten, sponsors en vrijwilligers en de drijvende krachten van de duathlonwerkgroep.

De voorlopige uitslagen staan ondertussen op de duathlonpagina (de definitieve tegen eind van de week). Ook de foto’s vindt u ondertussen terug op de fotopagina. Helaas hebben de weersomstandigheden niet zo vriendelijk geweest voor onze apparatuur en zijn een pak fotobestanden verloren gegaan. Daarom publiceren we alles wat we nog konden recupereren. De onscherpe, bewogen of minder gelukte. Het blijft een leuke herinnering.
Heeft u reacties of voorstellen aangaande deze wedstrijddag, dan horen we dit graag via mail op info@lopersgroepputte.be of duathlon@lopersgroepputte.be

Geef een reactie