Berichten

Bikeaholic Offroad Duathlon 2016 inschrijvingen geopend

Inschrijvingen geopend voor onze zevende offroad duathlon, op zondag 28 februari 2016.

Deze offroad duathlon hoogmis schotelt één van de mooiste MTB-parcours voor. Onze winterduathlon vind plaats in de mooie MTB-bossen grenzend aan de polders ten Noorden van Antwerpen. Omwille van een zeer goed doorlatende ondergrond zijn deze bossen steeds goed berijdbaar en lenen ze zich uitstekend om er een aantrekkelijk MTB-parcours uit te tekenen. Middelpunt van het gebeuren is Camping De Watertoren. Deze locatie is makkelijk te bereiken via de A12 Antwerpen Bergen op Zoom (afrit 12).

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

Programma:

  • 11.30 u: De ‘Discovery-duathlon‘ (1,9 km lopen, 11 km MTB en 1,9 km lopen) is uitermate geschikt voor de beginnende duathlonatleet en/of sportievelingen die willen kennis maken met deze discipline. (ook voor duo’s)
  • 13.00 u: De ‘Kids-duathlon‘ is er voor onze jongste atleetjes. Voor hen is er een kennismakingsproef voorzien (8 tot 13 jaar). Zij lopen 400 m, fietsen 3.8 km en eindigen met 400 m lopen.
  • 14.00 u: De ‘Adventure-duathlon‘ (3,8 km lopen, 22 km MTB en 3,8 km lopen) wordt het klapstuk van de dag en staat open voor iedereen die voor het volle pond wil gaan. Dit onderdeel staat ook open voor duo’s.

Geef een reactie