Berichten

Bikeaholic Offroad Duathlon 2017 inschrijvingen geopend

Oudjaar zijnde, rest er niet al te veel tijd meer om goede voornemens te maken. Om je beloften kracht bij te zetten, is dit misschien de ideale moment om in te schrijven voor onze Offroad Duathlon 2017. De wedstrijd is, wereldwijd, bekend vanwege het prachtige MTB-parcours, waar menig veldrijder zijn skills heeft aangeleerd. Toch maken we ons sterk dat het parcours vlot berijdbaar is, van beginner tot doorgewinterde Offroad duathleet.

Nieuw dit jaar is een apart klassement voor DUO – DAMES in zowel de korte als de lange afstand. Vele dames vinden de weg naar duathlon, triathlon, ten miles, (halve) marathons, en MTB toertochten. Onze duathlon is haalbaar voor iedereen die met een MTB kan rijden. Ook diegene die geheel niet met een MTB kan rijden, is meer dan welkom om de supporters te plezieren.

wanneer: zondag 05 maart 2017

Net zoals de vorige edities staan de volgende proeven op het programma:

11u30 Discovery-duathlon 1.8km – 11 km – 1.8km
13u00 Kids-duathlon 500m – 3.6 km – 500m
14u00 Adventure-duathlon 3.6km – 22 km – 3.6 km

Alle onderdelen staan open voor solo en duo deelnemers. (kids enkel solo)
Liefhebbers die het parcours wensen te verkennen willen we vragen om rekening te houden dat het gedeelte over de camping niet toegankelijk is buiten de dag van de wedstrijd en doen we daarom een oproep om de rust en privacy van de bewoners te willen respecteren.

Vanaf heden is het mogelijk om online in te schrijven. Gezien het gelimiteerde aantal startplaatsen, is het belangrijk om snel jouw plek in onze startbox te reserveren. Let er op dat je registratie 5 dagen geldig blijft (details komen via een bevestigingsmail) en pas definitief is na betaling van het inschrijvingsgeld.

Meer info en inschrijven kan je op de website van  LOPERSGROEP PUTTE.
Of volg het laatste nieuws via onze facebook pagina.

Hopend u ook dit jaar weer te mogen begroeten op de Bikeaholic Offroad Duathlon,

Met sportieve, beleefde en soms zelf vriendelijke groet,

Het Lopersgroep Putte Offroad Duathlonteam

LopersGroep Putte v.z.w.
duathlon@lopersgroepputte.be
http://lopersgroepputte.be/duathlon/

Geef een reactie