Parcours Duathlon

Start, wisselzone, finish en wedstrijdsecretariaat

centraal op de terreinen van de Camping De Watertoren

Loop- en MTB-parcours:

MTB-parcours
RUN-parcours
Parcours op afstandmeten.nl Parcours op afstandmeten.nl
MTB-parcours kids
RUN-parcours kids
Parcours op afstandmeten.nl Parcours op afstandmeten.nl

 

Downloads

Op Afstandmeten.nl kan je het parcours bekijken in diverse formaten. Sinds 10-01-2013 vindt u hier de correcte route. Om de rust en privacy van de campinggasten te garanderen hebben we het gedeelte dat over de camping loopt niet opgenomen in dit bestand. Liefhebbers die de route willen gaan verkennen worden vriendelijk verzocht om de terreinen te respecteren. Op sommige weekends is de kantine van de camping wel open en is iedereen welkom om zich terug op te warmen. (info openingsuren) .

Je kan de route eveneens downloaden (exporteren) in verschillende bestandsextenties die bruikbaar in Google-Earth of op een GPS-toestel.

Trainingen en verkenningen

Het grootste deel van het wedstrijdparcours is openbaar domein en kan eventueel vrij verkend worden. Het terrein van de camping is buiten de wedstrijddagen enkel open voor campinggasten. Daarom het uitdrukkelijk verzoek om de privacy van de campinggasten te respecteren en dat deel van het parcours te mijden.

Opgelet!:Lopersgroep Putte organiseert geen  trainings- of verkenningsritten. Buiten de wedstrijddag zal de route niet aangeduid worden. Atleten die het parcours wensen te verkennen doen dit geheel op eigen verantwoordelijkheid en met respect voor de plaatselijke regelingen, reglementen en toegangsbeperkingen. Gemotoriseerd vervoer is over het volledige domein verboden.

 

Terug naar Duathlonpagina