Inschrijving LGP-lopen

Om onze club een bredere bekendheid te geven promoten wij een aantal regionale wedstrijden en laten we onze leden hier gratis aan deelnemen.

Ben je LGP-lid en wens je deel te nemen aan de LGP-lopen, dan kan je van deze pagina gebruik maken om je in te schrijven voor deze wedstrijden.

Let op! Enkel de LGP-leden die zich via deze pagina inschrijven, genieten van de korting. Wie inschrijft via andere kanalen betaalt het inschrijvingsgeld zelf.

Meld je aan voor de activiteiten waarvan je zeker bent dat je kan deelnemen. Ingeschreven en toch verhinderd? Breng ons hier dan van op de hoogte.

Wanneer u zich inschrijft via dit formulier, gaat u ermee akkoord dat Lopersgroep Putte vzw de door u ingezonden gegevens gebruikt teneinde uw inschrijving bij de betrokken organisaties te finaliseren.

 

Voornaam:
Naam:
E-mailadres:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Geboortedatum
?
datumformaat (dd/mm/jjjj) andere invoer wordt als foutief aanzien !
Telefoonnr.:
Duid hieronder de activiteiten aan waar je wenst aan deel te nemen.
1: STRATENLOOP ZANDVLIET - 08 juni 2018
Afstand :
2: KERMISLOOP OSSENDRECHT - 15 Juni 2018
Afstand:
3: AVONDJOGGING LILLO - 22 Juni 2018
Afstand:
4: KERMISLOOP BERENDRECHT - 27 augustus 2018
Afstand :
5: NOORDRUNNERS RUN : 07 oktober 2018 (info volgt)
Afstand:
6: KERMISLOOP PUTTE GRENS : 15 oktober 2018
Afstand:
Opmerking:
Hiermee verklaart u zich akkoord dat de door u ingezonden gegevens uit bovenstaand formulier door Lopersgroep Putte vzw mogen doorgegeven aan de organisatoren van de betreffende wedstrijden teneinde uw inschrijving te kunnen finaliseren.
?
Uw goedkeuring is noodzakelijk.